Bizim Masalımız

27.10.2021 1234

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Türk ve Romanya ortakların ve okulumuz Anasınıfı öğretmenlerinden Nuran KILAVUZ un proje ortakları arasında yer aldığı '' BİZİM MASALIMIZ – OUR FAIRY TALE '' adlı eTwinning proje çalışması başlatılmıştır.
        Proje kapsamında öğrencilerimize Anadolu masallarını ve Dünya Masalları anlatılacaktır..Öğrencilerimiz ve öğretmenleri 1 masal seçip paralel etkinliklerini belirleyecektir.Öğrencilerimiz masalların tanıtılması, canlandırılması ve aktarılmasında aktif rol oynayacaklardır. Proje sürecinde masallar ile kültürler arası etkileşimin sağlanması hedeflenmektedir. Proje boyunca her ortak 1 masal ve 1 paralel etkinlik belirleyecektir. Proje süresince masallar müfredata paralel olarak faklı yaklaşımlar uygulanarak işlenecektir.Masallarımızı yaparak yaşayarak ve masal anlatma teknikleriyle, dramatize edilerek sanat etkinlikleri ile çeşitlendirecek okul içinde sınıfta veya okul dışında uzaktan eğitim süreci dahil edilerek aile katılım etkinliklerine yer verilerek işlenecektir.

27-10-202127-10-202127-10-2021